Home » Stranica nepoznata
Kartografija
Preuzmite najnoviju verziju nadogradnje AdriaROUTE karte! Otključajte vašu AdriaROUTE kartu!
Otključajte vašu AdriaTOPO kartu! Preuzmite najnoviju verziju nadogradnje AdriaTOPO karte!
Kupi kartu

O nama

popupimg about_imgThumb1_1.jpg about_imgThumb2_1.jpg about_imgThumb3_1.jpg about_imgThumb4_1.jpg

Navigo Sistem d.o.o. - Pouzdano do cilja

Tvrtka Navigo sistem d.o.o. osnovana je u travnju 2000. godine, u Zagrebu, s osnovnom djelatnosti veleprodaje GPS uređaja. Već u svibnju iste godine Navigo Sistem postaje ovlašteni uvoznik i distributer američke tvrtke GARMIN International za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, SiCG i Makedoniju.

Djelatnost bazirana na primjeni satelitske navigacije pokazala se vrlo dobrim potezom. Počeci poslovanja obuhvaćali su aktivnu obuku tržišta o primjeni GPS-a u svakodnevnom životu i radu kroz članke u dnevnim novinama ili stručnim časopisima, no ubrzo je utjecaj američkog i zapadno-europskog tržišta potaknuo kako hrvatske profesionalce kojima je GPS neophodno sredstvo za rad ili pomoć u radu, tako i sve ostale putnike, istraživače i moreplovce da iskušaju prednosti satelitskog navođenja.

Za razliku od zapadnih susjeda, hrvatski korisnici bili su uskraćeni za mnoge funkcije uređaja s kartografijom, jer Hrvatska i susjedne države nisu bile na listi prioriteta službenih dobavljača za izradu karata koje su se učitavale u GPS uređaje. U tom trenutku uprava tvrtke odlučuje napraviti zaokret u poslovanju, te Navigo Sistem od 2001. godine, osim napredne GPS tehnologije, počinje nuditi svoj prvi vlastiti proizvod – detaljnu cestovnu kartu Republike Hrvatske – CroGUIDE. Ova karta postigla je izuzetno pozitivne reakcije na domaćem ali i stranom tržištu među korisnicima koji poslovno ili turistički posjećuju našu zemlju.

U kolovozu 2003. godine, Navigo sistem d.o.o. dobiva certifikat kvalitete ISO 9001.

Početkom 2005. godine tržištu se predstavlja novi proizvod – AdriaROUTE. To je rutabilna detaljna cestovna karta Slovenije, Hrvatske i BiH koja se može učitati u Garmin GPS uređaje. Ovim proizvodom Republika Hrvatska se priključuje tehnološki razvijenim zemljama koje se mogu pohvaliti sa «turn-by-turn» glasovnim navođenjem.

U srpnju 2006 godine izašla je AdriaTOPO - prva digitalna topografska karta Republike Hrvatske (slojnice, planinarski putevi, hidrografija, planinarski domovi, planinski vrhovi, itd.)

Sredinom 2006. izlazi i SiCG Route- Rutabilna karta SiCG za Garmin GPS uređaje te SLO Topo - topografska karta Slovenije. Obje karte izradili su kartografski stručnjaci Navigo Sistema iz ugovorno dobivenih podataka.

Iste godine TeleAtlas i Navigo Sistem d.o.o. potpisuju ugovor o suradnji čime će se cestovne karte Hrvaske ponuditi na korištenje i drugim proizvođačima cestovne navigacije. Također je započela suradnja i proizvođačima trenutno najpopularnijeg svjetskog navigacijskog softvera za PocketPC - mađarskom tvrtkom Nav'n'GO i njihovim proizvodom iGO.

Navigo sistem trenutno ima 18 stalno zaposlenih djelatnika te 5 stalnih vanjska suradnika koji su smješteni u dva ureda (Zagreb i Split). Distribucija proizvoda vrši se putem više od 50 prodajnih mjesta unutar Republike Hrvastke, te putem posebnih zast.upnika za Srbiju, Crnoj Gori i Makedoniju.
 
Krajem 2007. godine otvoren je Navigo Sistem BH d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu, Dalmatinska 4. Ova poslovnica postaje glavni uvoznik Garmin proizvoda te ovlašteni servisni centar za BiH.

Ponuda Navigo Sistema obuhvaća:

- AdriaROUTE i AdriaTOPO kartografiju – vlastiti proizvod
- GARMIN GPS uređaje (ručne, cestovne i konzolne uređaje), sondere, GPS senzore i VHF stanice
- iGO softver za navigaciju na Pocket PC-u
- ECHOPILOT "forward looking" sonare
- FUJINON dalekozore
- HENRI LLOYD nautičku odjeću

Kartografski proizvodi – AdriaROUTE, AdriaTOPO izvoze se u Italiju, Njemačku, Austriju, Sloveniju, Češku, Slovačku, Mađarsku, Poljsku i u ostale zemlje kojima Republika Hrvatska predstavlja turističku destinaciju. Izvoz predstavlja 60% cjelokupno prodanih kopija kojih je od 2001 prodano više od 50.000 komada.

Naprednim razmišljanjem osnivača i trudom djelatnika, Navigo sistem d.o.o. postao je stabilna i profitabilna tvrtka sa sjajnim pogledom u budućnost.

Izjava o sigurnosti i zaštiti i prikupljanju osobnih podataka Izjava o konverziji Uvjeti kupnje American expres MasterCard secure code Verified by Visa